Energianlæg er nu tilbagebetalt

2021 blev året hvor investeringerne i vores solceller og vindmølle blev tilbagebetalt. Fra nu af vil overskudsproduktionen af strøm fra vores egne anlæg være økonomisk overskud, som bidrager til fællesskabets økonomi. Hidtil er indtægter fra salg af strøm gået til at betale investeringen tilbage.

Solcelleanlæggene fik dermed en tilbagebetalingstid på hhv. 8 og 10 år, mens vindmøllen blev tilbagebetalt på blot 6 år. Det var gode investeringer, som fremadrettet vil bidrage til fællesskabets økonomi. Altså vil sol og vind muliggøre, at vi kan investere i andre bæredygtige tiltag på Tranehøj. Læs mere om vores vedvarende energi.

Læs mere om vores solceller og vindmølle.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *