TORBEN VOSBEIN

Med en fortid som universitets-studerende, græsrods-aktivist, ungdomsklub-pædagog og efterskole-lærer blev jeg selvlært mediearbejder.

Lyd-dias, video, film og undervisningsmaterialer om verden i Syd blev mit arbejde fra 1984 og fremefter. De sidste 15 år suppleret med organisering af kulturbesøg af grupper af unge artister fra lande i Afrika, Latinamerika og Asien. Jeg har rejst en hel del i Europa, Afrika og Latinamerika og har boet et år i Namibia sammen med Gitte og vores søn Aslak. Vi flyttede ind på Tranehøj i 1998.

Jeg har boet i kollektiv i flere omgange, men også alene og i parforhold. Jeg har det bedst i kollektivet, fordi det daglige fællesskab giver hverdagslivet en hel anden dimension, samtidig med at det rummer muligheden for at opbygge og bruge fælles ressourcer. Jeg kan godt lide at bruge hænderne til praktisk arbejde af forskellig slags – dog ikke i grøntsagerne. I stedet har jeg ansvaret for fårene – og kollektivets administration.

Jeg boede tidligere mange år i Københavns centrum, men trives fint ved at være blevet landbo, selvom jeg skal bruge en del tid på transport til og fra min arbejdsplads i København. Specielt nyder jeg muligheden for at kunne smutte ned til stranden eller ud i skoven med hunden om morgenen.

Kontakt: Tlf: 21266133 eller e-mail: vosbein(at)spormedia.dk