TOM HESSELLUND NORUP

HVEM SKULLE HAVE TROET, DA JEG I SLUT 80´ERNE VAR POLITIBETJENT PÅ NØRREBRO, NÆSTEN 40 ÅR SENERE SKULLE FLYTTE I KOLLEKTIV.

Jeg hedder Tom og runder 60 år til sommer. Jeg er parterapeut og psykoterapeut og har altid haft en stor glæde ved at støtte andre mennesker til at få et bedre liv. Jeg har, de sidste 20 år, været i ”lære” hos psykisk udviklingshæmmede med deres umiddelbare måde at være på, jeg har hjulpet psykisk sårbare kontanthjælpsmodtagere til at få et bedre liv, og som familiebehandler har jeg støttet børn i familier med få ressourcer, så de fik en stemme hos deres forældre, der ikke altid havde evnen eller overskud til at lytte. De sidste par år har jeg taget en parterapeutisk efteruddannelse hos Jytte Vikkelsøe og er nu selvstændig parterapeut og psykoterapeut.

Jeg er nyeste skud på stammen på Tranehøj, hvor Heidi, hendes 2 børn Karl og Liv, og jeg flyttede ind i oktober 2022. Vi er ved at finde os til rette, og Tranehøj er et dejligt sted med gode mennesker, så det hele falder stille og roligt på plads.

Jeg er en allround person, der kan lidt af mange forskellige ting. Jeg har haft eget hus i mange år og det jeg kan er selvlært. Der har været et par elektriske stød og vredesudbrud undervejs, men stille og rolig er jeg blevet en, nogenlunde habil, gør det selv mand.

Jeg har 3 voksne børn og 2 børnebørn, som betyder meget for mig. At få børnebørn har været helt fantastisk og jeg er sammen med dem så tit, som tiden tillader det.